Fredagsmys

Oj då! Lite död blogg kanske. Så blir det är man har mycket i skolan och även utanför skolan. Jag och Jonas passar huset i Tågarp för hans mamma och Seth är på Rhodos. De kommer hem imorgon, så då slipper vi att laga all mat och handla och sånt!

Här är det förresten fredagsmys på hög nivå! Jag sitter vid min dator och Jonas vid sin. Haha. Vi får skärpa oss och plocka fram allt godis och chips som vi köpt till ikväll och sätta våra rumpor i soffan!
Imorgon ska jag köra Jenny till Bennys och Helens bröllop. Kanske stannar och kollar in bröllopet, kanske inte. Får se helt enkelt hur det går med mina skolarbeten under dagen. Förhoppningsvis kommer jag igång med ekonomin imorgon. Svenskan skickade jag in till min lärare nyss, så nu är det bara att vänta på vad han tycker sen ska man eventuellt ändra allt igen. Kommer även vara taxi till Jenny från bröllopet, på natten! Mys! Haha, får hoppas att det går bra. Gillar inte att köra i mörker men ska ta Jonas med mig så det ska nog gå bra.
Förresten, om jag inte hör av mig så är det för jag har tre inlämningar, en redovisning och tre prov på mig att plugga till under dessa veckor som är kvar innan praktiken. Den kommer vara efterlängtad!
Nu ska jag gå och ta fram allt gott gott, hörs! ♥

Skola, jobb och plugg

Idag har skolan varit helt okej, vi har gått runt och frågat folk om de ville hjälpa oss med vår marknadsundersökning och jag har även haft aktiekunskap. Slutade tre, efter det åkte jag med mamma hem så var hemma tidigt. Rätt skönt i och med att jag ska jobba snart, från fem till sju. Efter jobbet ska jag plugga med pappa, prov imorgon ju! Jag hoppas att det ska gå bra, förhoppningsvis gör det det.

Efter allt plugg och jobb tar jag bilen till Jonas för att fira vår 21-månadersdag! Blir nog lite mys och popcorn, om jag får bestämma ♥Älskar dig, min kärlek! ♥

Lördag

Äntligen helg!

För min del blir det jobb hela dagen idag, ikväll blir det eventuellt Mc Donalds med syster och våra pågar. Skulle egentligen på fest, men i och med att jag jobbar hela dagen tror jag att jag bara hade somnat i en hörna under kvällen. Imorgon blir det att koppla av och kanske plugga lite till provet som är på onsdag.

Nu - sätta min rumpa i bilen och köra till jobbet (behöver ju inte få skjuts länge, haha)NÅGON SOM SETT MIN KLOCKA?! Den är borta :(