Shakespare

Att plugga eller inte plugga, det är frågan!

Denna gång måste jag välja det första. Prov på fredag i Shakespare. Har suttit i en och en halv timme nu och övat allt, hoppas jag. Blir en omgång till senare.

Tur att Shakespare är lite intressant ändå :)

Innesnöad

Japp, så sant som det är sagt. Väntade på bussen i Borrby i 40 minuter sen körde vi hem. Då körde vi av vägen, som tur var så var Per ute och körde med traktorn så han kom och hjälpte oss. Tur det, fatta vad rädd jag var! Såg ingenting på grund av snön. Aja, ingen skola. Missar nog en del, inte lika kul.

Som tur var sov Jonas här i natt och har inte kommit hem. Så hela dagen har vi spenderat tillsammans. Vi har tittat film, han har sovit medan jag pluggade, varit ute och lekt i snön med vovven, spelat mario tv-spel och nu har han precis vunnit monopol. Den lilla skiten!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Får hoppas på en lugnare dag imorgon när det gäller vädret :)

Malmö med en toppentjej!

Igår efter skolan åkte jag och Rebecka till Malmö. Hon skulle hitta skor och jag skulle egentligen inte köpa något. Fast det blev två julklappar, det var posivit! På vägen hem missade vi precis bussen i Ystad, helvete! Nästa skulle inte gå förran en och en halv timme senare. Så pappsen var söt och hämtade oss. Vi lämnade av Rebecka i Glemmingebro hos Linus, sen körde vi hem. Skulle egentligen till Jonas, men det snöade rätt så regält så villa inte att pappa skulle köra. Efter hela äventyret blev det lite plugg och sen duschen, resten av kvällen var det bara jag och min kära tv som var på topp. Päronen somnade fort.

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Gick upp för tio minuter sen, låg kvar och smsade med Jenny. Tänk att snart åker jag och Jonas upp dit! Om två veckor är vi där :)

Nej, nu får jag gör min i ordning. Ska till Jonas om en timme. Blir där till imorgon. Fan vad jag ska mula honom!