Besviken?

Dagen började med matte, fick reda på provet. Ett fel, wiihoo! ♥ Efter det blev det en lång men härlig dag, var tänkt att den skulle avslutas med en glass på Mc Donalds med Rebecka, Fredrik, Jonatan och Jonas. Dock hade vi en bil och Rebecka hade tagit med Angelica också, för hon visste inte att Jonas skulle med. Så jag och Jonas sket i det, och sen dess har jag inte hört ett skit från dem. Kanske börjar inse att man blir andrahandsval då... Hoppas de förstår i alla fall, det var ju min idé...

Nu ska jag upp till min lilla "extra familj", och efter det kommer min pojkvän och myser. Hoppas ni får en mysig kväll för det ska jag ha!

Jobb

Snart ska jag bege mig till jobbet, blir där till ett. Kort dag idag, skönt! Igår var det ju med jobb, så skönt när man kom hem. Imorgon är det också jobb som väntar, men det får bli då ;)

Nu måste jag kila och fixa mig ;)

Försöker

.. skriva tyska, men det går inget vidare. Snart börjar lektionen, så får ta tag i det då. Läraren får läsa igenom allt sen. Har dock varit lite duktig, skrev matteprov klockan åtta till tjugo i nio. Läraren kollade igenom det snabbt, och sa att det nog bara var två fel, men jag vet inte om det var en-poängare eller mer.

Nej, nu ska jag snacka ihop mig med töserna om vår semester efter studenten!


Något varmt land är en sak som är säker!