Bakken med älskling

Igår var jag och Jonas på Bakken i Danmark, vi passade på att fira vår 17 månadersdag när vi ändå var där. Rätt länge, helt underbart!

Kom hem halv två i natt efter att ha åkt massa läskiga karuseller och somnat om och om igen på tåget hem. Vi hade det skitkul på Bakken, jag mår verkligen bra att vara med den jag älskar och göra massa kul. Men nu är det slut med roligheter och plugg som gäller, dock kan jag nästan (typ alla förutom tre) instuderingsfrågor. Lika bra att öva in allt, på måndag är det prov.

Sen har jag bestämt mig för att baka något gott, tips? :D


Chokladbullar kanske? ^^

Godmorgon

Vilken tur jag har! Igår trodde jag att jag skulle dö av tandvärk, det visade sig att ett popcornskal satt mellan tänderna. Det irriterade så sjukt mycket, men jag fick bort det efter ett tag! Idag har jag inte alls ont, så nu behöver jag inte gå till tandis, jag fixar allt själv.

Snart drar jag till bussen, börjar åtta idag. Redovisning på naturkunskapen, fast det är bara lite egna tankar m.m. Snart är det lov och det börjar kännas, jag har en redovisning, ett prov och en inlämning kvar :D


på fredag åker jag & älskling till bakken! ♥

Tiger

Idag är det tisdag, det betyder att jag slutar tidigt och jajamen idag kom jag hem redan kvart i ett. Sen dess har jag bakat, var på riktigt bakhumör idag. Just nu är mitt lilla bakverk i ugnen och förhoppningsvis kommer det bli en jättegod tigerkaka, men vet inte hur det blir för jag har aldrig bakat tigerkaka förut ^^

Istället för att ta ströbröd i formen hällde jag i kokos, hoppas det blir bra!

Ikväll blir det jobb, efter det ska jag bara njuta och plugga lite på redovisningen imorgon. Fan vad skönt att nästan allt i skolan är över nu!


Mums, eller?