Ett hjärta mindre..

För tillfället, så länge som du vill, så kommer du inte ha tid för mig. Du kommer glömma mig mer och mer för varje sekund som går. Tänk på hur livet var innan, när det var du och jag. Sen träffade vi kärleken och vi gled ifrån varandra. Trots detta lovade vi varandra att aldrig glämma varandra, men för tillfället har du gjort det. Du har hittat andra att umgås med och dela glädje, att samla energi med och ge kärlek. Innan var det du och jag som laddade energi och värme hos varandra, men nu har du glömt mig.

Praktik!

Snart ska jag bege mig till min andra dag på Handelsbanken i Tomelilla, där jag gör min praktik. Igår fick jag mest sitta bredvid så idag kommer jag få göra lite mer. Ska även sortera MASSA papper i bokstavsordning. Wish me luck!

Halv sex hos mig!

Då har man nästan precis kommit hem från jobbet nyss, hunnit dammsuga och bädda i sängen också. Kändes som att det behövdes städas lite ;)

Snart drar jag mig vidare till Hagestad för att laga middag som jag ska njuta av med mina fina tjejer! Hoppas att det blir en lyckad kväll med god mat, om jag lyckas, spel och skratt ♥

Nej, nu får jag packa ihop lite saker!