Mums! Eller?

Nina tipsade mig att smaka Sias Sorbet Kaktus Citron. Den var riktigt god! Testa!Dock sorligt att jag anar att jag är allergisk mot citrusfrukter. Sist jag åt apelsin kliade det på läpparna, sist jag drack citronvatten kliade det på läpparna och till och med nu, glass med citron, kliade det på läpparna :(

28 februari

Idag har jag namnsdag :)

Fick ett megasött sms av mamma & pappa i morse med grattis, jag sov hos Jonas. Sen skickade jag till Jenny och skrev nästan grattis. Hon heter Marie, men det finns inte i almanackan. Hon förstod dock inte att det var min namnsdag, fick påminna henne. Haha ;)

Snart ska jag sätta mig och läsa in psykologin, som vi har prov på om en vecka. Men innan det blir det att laga mat med mamma.

Vi hade riktigt lyx i skolan, fika! Kommer vara det nu varje dag i två veckor. Mums! Åt bland annat ballerina idag :)

27 februari

Det är den 27 februari, och det betyder att jag och Jonas har varit tillsammans i 14 månader idag. Tänk vad tiden går fort!

Älskar dig Jonas! ♥

Ikväll ska vi åka till Pernilla, Daniel och Alice och spela bingolotto. Riktigt mysigt, har inte varit hos de på ett tag nu. Innan det ska jag ta en sväng om till Fanny för att hämta "dispicable me". Jajamen filmen är vår, och jag lääängtar tills jag sett hela!

Nej, nu ska jag fixa mig lite :)