Lång dag

Skola, från halv nio till tre. Skulle egentligen vara till fyra. Lång dag. Efter skolan blev det jobb, ännu längre dag. Nu är jag nyduschad och ska kolla fångarna på fortet :)

puss&kram

Hemma igen

Igår kom jag hem efter en trevlig helg i Vimmerby :) Orkade inte skriva då, så det får bli ett inlägg nu.

I fredags åkte jag och Angelica till Brösarp med bussen, där blev vi hämtade av Fanny. Åkte vidare till Vimmerby. Var framme vid sex-tiden tror jag. Då beställde vi mat och kollade film. Lördagen var vi på Astrid Lindgrens värld hela dagen. Det var riktigt mysigt! Ska försöka få några bilder av Fanny sen. Igår körde vi hem vis två, var hemma vid halv sju. Efter det packade jag upp sen kom Jonas. I natt sov vi i Hagestad. Tog bussen därifrån i morse. Mysigt! :*

Idag har det varit skola. Trött i hela huvudet. Trodde hela min värld skulle gå under, pga att jag inte egentligen kan fortsätta jobba på tisdagar, men det löste sig. Tack vare mina snälla päron.

Nu blir det tv hela långa kvällen!

puss&kram

En paus, förlåt!

Jag vill bara meddela att jag kommer inte kunna blogga på hela helgen, med start av imorgon. Först är det skola efter det är det dags att åka till Vimmerby. Kommer hem på söndag, ni får veta då hur allt är :)

Dagen idag har varit lugn. Först skola, lek och sånt. Efter skolan följde jag med mamma till Simrishamn. Först var vi på jysk, sen netto och till sist coop. Nu har jag nyss kommit hem och väntar bara på att maten ska bli klar. ikväll kommer Jonas hit. Mys!

puss&kram